Hemşirelik
Akreditasyon Kurul-Komisyon-Birim-Komite ve Programları
Akreditasyon İç Kontrol Kurulu Üyeleri Akreditasyon Komisyonu Üyeleri Akreditasyon Komisyonu Çalışma Usul ve Esasları Eğitim ve Müfredat Komisyonu Üyeleri Eğitim ve Müfredat Komisyonu Çalışma Usul ve Esasları Program Değerlendirme Birimi Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Koordinatörlüğü Birimi Üyeleri Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Koordinatörlüğü Birimi Usul ve Esasları Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Üyeleri Ölçme ve Değerlendirme Yönergesi Risk Değerlendirme Komisyonu Üyeleri Risk Değerlendirme Komisyonu Çalışma Usul ve Esasları Akademik Performans, Danışmanlık ve Kariyer Planlama Komisyonu Üyeleri Akademik Performans, Danışmanlık ve Kariyer Planlama Komisyonu İş Akış Çizelgesi Akademik Performans, Danışmanlık ve Kariyer Planlama Komisyonu Usul ve Esasları Akademik Kariyer ve Danışmanlık Birimi Öğretim Elemanı Uyum Programı Öğrenci Uyum Programı Psikososyal Danışmanlık Birimi Üyeleri Psikososyal Danışmanlık Birimi Çalışma Usul ve Esasları Psikososyal Danışmanlık Birimi İş Akış Çizelgesi Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikleri Düzenleme Komisyonu Üyeleri Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikleri Düzenleme Komisyonu Çalışma Usul ve Esasları Bölüm Web Sayfası ve Sosyal Medya Tasarım Birimi Akran Mentörlük Programı Üyeleri Akran Mentörlük Programı Usul ve Esasları Dış Paydaş ile İletişim ve Mezun İzleme Komisyonu Üyeleri Dış Paydaş ile İletişim ve Mezun İzleme Komisyonu Çalışma Usul ve Esasları
2021-04-09

Kişiye Özel Sağlıklı Beslenme Nasıl Olmalı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü tarafından 08.04.2021 tarihinde 7 Nisan Dünya Sağlık Günü” dolayısıyla “Kişiye Özel Sağlıklı Beslenme Nasıl Olmalı?” konulu online konferans düzenlendi.  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in eşi Sayın Selda ŞAHİN’in katılımları ile gerçekleştirilen konferansta, Moderatörlüğü Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ yaptı. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Fatma Esra GÜNEŞ’in konuşmacı olarak katılım sağladığı etkinliğimizde “Beslenme ve yaşam kalitesi, beslenme durumunun değerlendirilmesi, kişiye özel sağlıklı beslenme nasıl olmalı ve covid sürecinde beslenme” konularına yer verildi. Konferansa iç ve dış paydaşlarımız yoğun katılım sağladı.

Katkılarından ve desteklerinden dolayı  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in eşi Sayın Selda ŞAHİN’e, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme Diyetetik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Fatma Esra GÜNEŞ’e ve katılımlarından dolayı tüm iç ve dış paydaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.